optiek-nouveau-rozenburg-slide-kinderbrillen-1

Kinderbrillen

De kinderbrillen van optiek nouveau in rozenburg


Optiek Nouveau in Rozenburg heeft een kinderbrillenplan, waarmee ook onze jongste klanten kunnen profiteren van een voordelige kinderbril. Omdat ogen heel belangrijk zijn bij de ontwikkeling hebben we niet gekozen voor tijdelijke acties, maar aanbiedingen die geldig zijn voor alle kinderen tot 15 jaar!

In de kindercollectie van Optiek Nouveau vindt u een gevarieerd aanbod voor jongens en meisjes. Van jonge, kleurrijke en speelse monturen tot neutralen monturen die volwassen ogen.

Optiek-Nouveau-Rozenburg-afbeelding-kinderbrillen-3

De voordelen van het kinderbrillenplan*:

  1. Bij aanschaf van een complete kinderbril betaalt u alleen het montuur, de glazen zijn gratis
  2. Omdat de glazen wel wat te verduren krijgen, doen we er een gratis antikraslaag bovenop
  3. Om het helemaal mooi te maken krijgt u 12 maanden volledige stoeigarantie!

Bovendien bieden wij u de mogelijkheid om de bril in 12 termijnen te betalen zonder meerkosten. U betaalt 25% bij bestelling en de rest in soepele maandtermijnen. Wanneer de sterkte hoger is dan -6.00 / +4.00 berekenen wij een toeslag. Voor 50 euro extra ontspiegelen we de glazen ook voor u.


Rekenvoorbeeld

Stel, een bril kost 200 euro. Dan betaalt u 25% = 50 euro aan. Het restant verdelen we over 12 maanden: €150,- /12 = €12,50 per maand.

Bent u net zo enthousiast als wij? Dan nodigen wij u en uw zoon of dochter van harte uit om langs te komen in de winkel!

Kom gezellig langs

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden

Optiek-Nouveau-Rozenburg-afbeelding-kinderbrillen-1

Lees meer over onze kinderbrillen


Top